Velkommen!

HJEM  BLOGG  INFORMASJON  GALLERI  KONTAKTSiljephoto.net brukes nå hovedsakelig kun til blogg, så det er lite som skjer på disse andre sidene.

Jeg prøver å poste nye blogginnlegg så ofte som mulig, men det er ikke alltid motivasjonen er på plass, og det er ikke alltid jeg har tid til å sette meg ned med det. Men når jeg finner på det, kan det komme nye innlegg i rask rekkefølge!
Men jeg kommer nok aldri til å bli en sånn "hverdagsblogger". Jeg bruker lang tid på hvert innlegg, og blogger som oftest aldri uten at jeg har enten bilder eller musikk å legge ved.
Nå kommer det dog en del enkle innlegg med kun en sang og kanskje en linje eller to, sånn enkelt og greit fordi jeg liker å dele det jeg liker med andre. Jeg hører på en god del forskjellig musikk, som oftest av artister folk flest aldri har hørt om. Derfor deler jeg sangene jeg liker, så kanskje andre også skal få øynene (evt. ørene?) opp for disse.

Siden her og bloggen er egentlig under konstant redigering, siden jeg aldri blir fornøyd med ting og tang, så ikke fortvil om du kommer inn hit og alt er et eneste rot. Bare lat som du ikke så det og kom tilbake litt senere! ;)

Men for all del, ta deg gjerne en kikk rundt på siden, og gjerne legg igjen spor etter deg i enten et kommentarfelt i bloggen eller i gjesteboka, som du finner under Kontakt i menyen. Jeg blir hoppende glad for hvert eneste innlegg!

 

besøkende totalt i dag online.

Silje Mari © 2013